Uppdatering

Tiden bara rusar iväg när man har roligt eller vad säger ni?
 
Jag hinner knappt med själv.. Linnea börjar dagis om 1 mån och 1 vecka, det känns helt otroligt. Satt igår och tjöt när jag kollade på bebisbilder. Min lilla trollunge! Hon kan nu även gå med hjälp av en hand... inte två utan bara en!! Och hon står helt själv stundvis.. snart är det verkligen fullrulle! Och två tänder har hon. Två små riskorn där nere. =)
Mycket bus oich väldigt egensinig... men väldigt mysig. Mycket mys blir det mellan busen. 
 
Själv har man blivit 1 år äldre, officiellt arbetslös...
Trött och sliten. Väldigt trött på all smärta min kropp utsätter mitt psyke för. 
Ska till röntgen imorgon för smärta i buken som de inte kan förklara (ovanligt)! Hoppas på röntgen för gallan snart också så kan kankse kan bli av med den. Men den risken är väl inte så stor. 
 
Känner mig som en hemsk mamma allt oftare... är trött och vill ha egentid, men är jätte dålig på att utnyttja de få tillfällen jag får. Har en så underbar dotter så känner mig hemsk som vill ha avlastning. Har redan låtit min mamma ta Linnea några gånger så jag ska få en kväll/natt/morgon för mig själv. De stunderna är guld värda men känner mig som sagt hemsk som vill ha de stunderna. 
 
Vill må bra och sluta ha ont... Det senaste året har verkligen varit en stor prövning i smärttålighet för mig. Vet att det finns de som har det hundra gånger värre och jag inte ska klaga men för MIG är detta jobbigt. Att 85% av tiden känna som om ett skruvstäd trycker åt över rygg och bröstkorg... och till och från få värre anfall som gör att man absolut nte vill vara sig själv, man vet inte vart man ska ta vägen för att det gör så jävla ont. 
Men det är bara att bita ihop och sluta klaga! Jag dör inte av det!
Är så himla trött...