Dansa

Jag hade glömt bort hur glad jag blir av att dansa. Dock trodde jag faktiskt inte det att "pardans" kunde ge samma känsla som att dansa ensam. Inte för mig iaf... men så har jag nog aldrig riktigt gett det en chans! :P 
 
Men idag så fick jag dansa på en idrottslektion som de som läser till idrottslärare höll i. Om jag inte minns helt fel så var det 5 olika danser som vi fick testa på. Den ena krångligare än den andra! Jag har jätte svårt att kombinera mina fötter och mitt huvud och samtidigt hålla en rytm. Jag tappar bort mig och kan inte hitta rätt igen. Jag blir självmedveten. Jag vet att jag blir röd för minsta lilla, jag orkar inte så mycket och jag blir jätte varm. Och dansa med någon annan är intimt oavsett man tycker om personen eller inte ;)
 
Sen kommer det som egentligen är mitt största problem... jag har jätte svårt att släppa på kontrollen. Men de få gånger jag lyckats göra det har det gått bra att dansa. Haha enligt mig iaf! :P
 
Det var inte det jag skule skriva om, utan jag skulle skriva om hur mycket energi denna förmiddag gett mig. Och hur glad jag har varit sedan dess. Så som jag känner mig efter de kvällar som jag farit runt på dansgolvet på krogen utan bekymmer. Nu var det dock länge sen jag hade tid med det... så ska nog ta och höja musiken här hemma i morgon och dansa lite med Linnea. 
Och så kanske jag i framtiden skulle fundera på att faktiskt lära mig någon dans... haha! Lär nog inte hända men drömma kan man ju alltid!