Hitta orken

Nu är det slut, inga fler människor som suger ut min energi. Jag behöver all energi jag kan få. Mitt älskade lilla hjärta hostar lungorna ur sig och kräks titt som tätt. Idag är första morgonen som hon fortfarande sover fast jag är vaken. Sista dagen med penicillin så håller tummarna att örat läker som det ska. Och även hostan ska ge med sig. Vill ha min pigga,  glada ivriga och envisa lilla tjej tillbaka. 
 
Idag vid kl 18:39 för 3 år sen fick jag upp en handduk med två vita spretande händer upp på min mage. Sedan sprang de iväg med henne. Hon fick en tuff start med en tuff förlossning. Sen känns det som det varit sjukdom på sjukdom. Inte allvarliga så det varit livshotande men slitsamt. Oro... Många vändor till vårdcentraler och sjukhus. Inga direkta svar bara "det är inte tillräckligt allvarligt" "kom tillbaka om det blir värre"
Det blir inte värre... det blir bara inte bättre. 
 
Önskar att hon får må bra och att jag får må bra. Att livet kan vara simpelt. Jag ska faan göra det simpelt! Jag ska faan hitta orken att fortsätta... att kämpa för henne och mig! Jag ska hitta orken!