Räknar och räknar...

... och räknar...
 
Hur jag än räknar kan jag inte får rätsida på det. Jag har gått igenom alla siffror flera gånger och de stämmer fast ändå inte! 
Det fattas pengar i min uträkning, ändå har jag fört in allt jag kan hitta. Så nu känner jag att jag inte kan lita på reslutatet. Även om det står svart på vitt hur mycket som finns på varje konto känns det som jag missat något där eftersom mina uträkningar inte jämnar ut sig med de reslutatet. 
 
Jag har mer pengar på kontona än vad mina uträkningar säger att jag ska ha... så frågan är har några räkningar inte dragits eller har jag fört in fel i systemet? Har vi verkligen pengar så det räcker? 
Vi har försökt få ihop pengar till lagfarten på nya huset, det såg mörkt ut så jag har jobbat som faan! Men nu så ser det ut som vi klarar oss med näppe... eller??
 
ÅååHH!! Blir så frustrerad när det inte går ihop! Kan inte lita på några siffror alls! 
 
Har hållt på nu i ca 3 timmar och gått igenom, och gått igenom, och gått igenom.... siffrorna stämmer ibland men så kommer jag på att det kan de ju inte för en viss del av det jag skrivit in finns inte inne på något konto! Så hur kan det finnas så mycket på kontona??
Är väl bäst att släppa det för ikväll och räkna igen imorgon istället. Leta fram alla räkningar igen och gå igenom dem med igen...