Festival dag 1

Trots dåligt humör innan med huvudvärk och gnäll så blev kvällen riktigt lyckad! (Kommer dock gnälla lite)

Var super nervös inför allt... Tänkte på alla fel som kunde uppstå. "Tänk om"... Så hade en stor klump i magen ända fram tills vi kom in på området!

Vi fick även med oss brorsan!! Han uppgraderar sin fredagsbiljett till en tredagars!!! Så jävla kul!!! :D nu fattas bara andra syrran, men hon var inte så intresserad.

Vi startade festivalen med att kolla på Ghost. Vilket var riktigt underhållande! Har sett dem en gång tidigare när jag och kusin gick och kolla på In flames. Det är min slags musik!! Iaf livemusik!! Blev lite "turned on" måste jag säga...

Sen var det vara att skynda sig över till nästa sen för att se Paramore! Även det underhållande! Hon har verkligen liv på scenen! Fattar inte hur hon kan springa omkring, headpanga och ändå sjunga så bra!! Riktigt bra spelning! Ser dem gärna igen! :)

Glömde säga att så fort vi kom fram till entrén började det regna! Jag och brorsan köpte en varsin svindyr poncho! Gula och fina! ;) hållbara och välbehövliga. För det regna titt som tätt under kvällen. Är lite små frusen nu, så det är väldigt skönt att ligga under täcket just nu. ;)

Efter Paramore blev det att jag och syrran satt och tog det lugn medan brorsan och kusin var på In flames. Hade så jävla ont i fötterna och ryggen.

Så kom slutnumret som vi skulle se. Rammerstein?? Inget jag själv lyssnat på men de andra ville gärna se och jag kände att det skulle vara kul. :) jag och syrran tyckte vi var smarta och inte ställde oss med brorsan och kusin inne i inhägnaden... Utan ställde oss utanför stängslet. Det verkade som en riktigt bra idé ända fram tills bandet börja spela.
Det var tomt bakom oss fram till bandet börja, då blev det smockfullt! Och då menar jag verkligen smockfullt!!
Killen bakom mig stod tätt in till och headpanga vilket kändes väldigt riskabelt. Men visade sig vara inget i jämförelse av vad som hände sen. Det började med att folk trängde sig framför oss. Sen kom en våg av människor helt plötsligt från höger sida så vi höll på att åka omkull. Sen direkt efter kom vågen bakifrån. Det trycket! Som tur var fanns det en liten upphöjning framför så vi kunde ta lite spjärn mot det men usch alltså!! Jag såg ingen väg ut! Och känna det trycket från alla dessa människor och ingen som visar hänsyn överhuvudtaget!! Lyckades iaf ta oss därifrån uran några skador mer än på nerverna... Var helt skakis efteråt! Så där lärde vi oss en läxa. Stå hellre inne i inhägnaden längst bak istället för längst fram utanför inhägnaden.

Men syrran och jag slog oss ner på vårat pausställe och satt och snacka tills det var slut. Vi hade riktigt trevligt. :)

Imorgon hoppas vi på sol och värme istället för regn ich rusk! För imorgon blir det en heldag!!

Nu ska jag försöka sova!! /D

https://cdn2.cdnme.se/3995074/6-3/pic_51cd3084e087c3294581eb7b.jpg">https://cdn1.cdnme.se/3995074/6-3/pic_51cd3084e087c3294581eb7b.jpg" class="image">