senaste 2 åren

Tiden bara rusar iväg! På fredag blir jag ännu ett år äldre... satt för en stund sen och tänkte på allt som hänt på det året. Hur mycket som har hänt de två senaste åren....
 
Det har hänt sjukt mycket grejer. Saker som varit fruktansvärt påfrestande... många psykiskt jobbiga händelser som jag nu känner att jag inte riktigt låtit mig bearbeta. Har inte haft tid... och fysiskt har det också varit tufft. Det ÄR tufft, känns som det alltid är nått som jävlas.  Har haft två veckor den här sommaren som det varit helt bra. Egentligen är det inget allvarligt men just det att hela tiden ha nått obehag tär fruktansvärt på både kroppen och psyket. 
 
Men nu är kroppen under utredning iaf så förhoppningsvis blir jag av med obehaget snart. Får väl skylla mig själv, eftersom jag inte söker hjälp tidigare. Tycker inte om sånt...
 
Psykiskt har jag gått igenom så många grejer den senaste tiden (2 åren) att jag inte riktigt fattar hur jag klarat av det. Fast det är väl det... att jag har varit tvungen. Det är ingen annan som tar dig igenom allt, bara du själv. På 2 år har jag gått igenom 2 flyttar, 2 olika operationer och läknings processer, avverkning av min studio, lättare förlossnings deprission,  avlivning av Vera, plugg, jobb och nu skilsmässa. 
 
Jag känner mig på ett sätt starkare men samtidigt så sjukt slutkörd så jag är rädd att om jag skulle stanna upp så skulle jag kollapsa. Ibland önskar jag att jag kunde göra det... så jag kan ta mig upp igen och skaka av mig all skit, men vem tar hand om allt runt omkring då?
 
Försöker lägga fokus på de bra sakerna som händer... ser fram emot att få bjuda hem lite vänner pch familj på fredag. :)
 
Ska ta dagen idag till att förbereda inför fredagens kalas och planera vad jag ska bjuda på. :) sånt kan man bara bli glad av. Ska försöka komma på fler saker jag blir glad av så jag får upp mitt humör igen.