Svammel

Ibland är det svårt att inte låta negativa energier att ta över. .. så när jag blir sjuk och måste stanna hemma får jag även tid att rensa bort energier som inte är mins.  Det må låta flummigt men det är precis så det känns. 
 
Att se en gammal favorit så som Pirates of the Caribbean ger positiv energi. Är inte bra på mindfullness så samlar på positiva minnen istället.  Tänka positiva tankar... tänka att även om jag är ensam och det är kämpigt stundvis är jag glad att jag är den jag är. 
 
Ja jag är kanske snäppet elak i vissa stunder, andra alldeles för snäll... lite väl rund om magen men va faan om någon ska älska mig ska väl inte min mage vara ett problem? Dock är risken stor att jag gör det till ett problem. 
 
Men nu var det inte det som upptar min hjärna, utan... faan! Jag minns inte vad det var som upptog min hjärna så mycket att jag behövde skriva ett blogg inlägg. :/ 
I trötta, fulla ögonblick där känslor svallar som stormvågor på havet då har jag svårt att inte låta omvärldens ideal leda mina tankar. 
 
Tror nog whiskyn gjort någon nytta för nu tappa jag tråden igen... och denna gång ger jag upp och sover 😴