Skitsnack

Detta inlägg kommer mest vara skitsnack då jag känner stor brist av vuxenprat. :P
 
Har spenderat de senaste dagarna med att ta det lugnt och njuta av att inte ha några måsten. Allt jag gjort har jag gjort för att jag vill. Har inte brytt mig om skolarbete över huvudtaget. Vilket var länge sen... annars har man alltid en uppgift som ligger och gnor i huvudet men inte dessa dagar. Har till och med haft ro att bara sitta och läsa en hel förmiddag medan Linnea tittat på film. Eller vara ute och se på när Linnea leker, blåst såpbubblor, ätit glass, lekt med rockring och letat stenar. Vi har lekt prinsessa där jag alltid måste vara prins eftersom jag är korthårig (!) Min dotters ord.... har opponerat mig x antal gånger men hon står fast... 
 
Har jobbat väldigt mycket och har mer jobb framför mig på gott och ont. Uppskattar de erfarenheter jag får och gillar verkligen min arbetsplats. Men visst tar det på krafterna att jobba, plugga och ha barn, men kanske just därför som jag faktiskt kopplade bort skolan under dessa lediga dagar för att helhjärtat vara med Linnea. För även när jag läste och hon titta på film satt jag oftast i soffan bredvid henne. Man kan vara tillsammans utan att göra något tillsammans. 
 
Och anledningen till att jag jobbar så mycket är inte bara för erfarenheter utan för att kunna vara hemma i sommar och helhjärtat göra det till en bra sommar för Linnea och mig. 
Känner ibland att det är så mycket både hon och jag missar på grund av mina val... Är i bland rädd att det alltid kommer vara ett "vi tar det sen" fast jag gör mitt bästa för att det inte ska vara så. 
Usch känner att hela mitt väsen skriker om att få dela mina tankar och känslor men det går inte fullt ut... går aldrig fullt ut. För jag sätter upp barriären som inte en jävel kan ta ner... och där tog det stopp nu kan jag inte skriva mer även om jag vill...